• Joensuun Kiekko-Pojat

    Joensuun Kiekko-Pojat (JoKP) hankki kaikkien ulkomaalaisten pelaajien lupa-asiat luottaen Ukon Relocationin asiantuntijapalveluun. Palvelun aikana pelaajille hankittiin tarvittavat oleskeluluvat, tehtiin pakolliset rekisteröinnit ja avattiin pankkitilit.

    Manageri Jaakko Lipponen tiivisti palvelua sanoilla: "Prosessi oli työnantajan näkökulmasta todella sujuva ja helppo. Yhteydenpito kävi todella sujuvasti ja omaa aikaa vapautui joukkueen muihin asioihin. Suosittelen Ukonia kaikille yrittäjille ja yrityksille silloin kuin haluat oman joukkueesi parhaat tekijät."

    Yksi palvelun saaneista oli japanilainen jääkiekkoilija Kohei Sato, joka kuvaili kokemustaan seuraavasti: "Minun oli todella helppoa muuttaa Joensuuhun. Kiekko-Poikien manageri Jaakko ja Johannes Ukon Relocationilta tekivät saapumiseni sekä asumiseni täällä erittäin helpoksi."

  • Rahlir Hollis-Jefferson

    Prosessi oli minulle vaivaton ja luotin Johannekseen. Hän kysyi minulta vain muutaman kysymyksen ja kuvan yliopistotodistuksestani. Sen jälkeen ei tarvinnut kuin käydä todistamassa henkilöllisyys ja hakea postista työlupakortti. Kaikki oli tämän jälkeen valmista!